یک ترفند واتساپی / فعال کردن گزینه «حذف برای همه» در واستاپ پس از گذشت زمان مجاز

در واتساپ این امکان برای کاربران وجود دارد که پیام ارسالی خود را با انتخاب گزینه «حذف برای همه» از گروه ها و یا چت شخصی حذف نمایند. این امکان زمانی که پیامی به اشتباه ارسال می شود کاربرد حیاتی دارد. اما گاهی اوقات چند ساعت بعد از ارسال پیامی در واتساپ قصد حذف آن برای همه داریم اما مشاهده می‌کنیم فقط گزینه «حذف برای من» فعال است.

با ترفند زیر به راحتی می توانید پیام را حذف کنید:

ابتدا اینترنت گوشی را قطع کرده و برنامه واتساپ را ببندید و سپس به تنظیمات ساعت و تاریخ و ساعت رفته و آن را از حالت خودکار به دستی تنظیم کنید.

ساعت جدید را به زمانی نزدیک به ارسال پیام تنظیم کنید.

وارد واتساپ شوید، پیام را انتخاب کرده و روی حذف ضربه بزنید. خواهید دید گزینه حذف برای همه اضافه شده است.

پس از انتخاب گزینه «حذف برای همه» به تنظیمات تاریخ و ساعت برگردید و آن را به زمان و تاریخ خودکار تغییر دهید.

با باز کردن واتساپ و فعال کردن اینترنت می‌بینید پیام برای تمام کاربران حذف شده است.

باید توجه کنید که اگر مدت خیلی زیادی از ارسال پیام گذشته باشد (مثلا از روز فراتر رود) ، پس از تغییر ساعت و تاریخ با پیغام صحیح نبودن تاریخ و ساعت مواجه می شوید بنابراین بهتر است همان ابتدا در ارسال پیام دقت نمایید و یا نهایتاً تا چند ساعت پس از ارسال پیام با ترفندی که بیان شد پیام خود را حذف کنید.

2 دیدگاه برای “یک ترفند واتساپی / فعال کردن گزینه «حذف برای همه» در واستاپ پس از گذشت زمان مجاز”

    1. سلام
      من چندین بار امتحان کردم. اتفاقاً تا یکی دو روز قبل هم جواب داد.

      حتماً باید واتساپ به طور کامل بسته شود. پس از آن تاریخ را به عقب برگردان و دوباره واتساپ را باز کن.
      برای بستن کامل واتساپ می توانی به صورت دستی یا با استفاده از برنامه گرینیفای استفاده کنی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *