سه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
در فضای مجازی پیام های مسئولین مختلف به مناسبت های گوناگون مشاهده می شود، اخیراً کاشف به عمل آمده است برخی از این پیام ها، کپی از پیام های سال های گذشته دیگر مسئولین است.

اگر حرفی برای گفتن ندارید سکوت کنید

در فضای مجازی پیام های مسئولین مختلف به مناسبت های گوناگون مشاهده می شود، اخیراً کاشف به عمل آمده است برخی از این پیام ها، کپی از پیام های سال های گذشته دیگر مسئولین است.

انتشار این گونه پیام ها و حاشیه های ایجاد شده در فضای مجازی دلیلی شد برای نوشتن این یادداشت تا مسئولین عزیز را به نصایحی رایگان دعوت نماییم.

۱- برای بیشتر دیده شدن خودتان، پرسنل زیرمجموعه تان به ویژه مسئول روابط عمومی را آزار ندهید و اگر حرفی برای گفتن ندارید سکوت کنید؛ مراد ما بیشتر سکوت رسانه ای است. چراکه مسئول روابط عمومی ماشین تولید محتوا و نوشتن سخن های نگفته شما نیست. او هرچقدر که ذهن خلاقی داشته باشد، نوشتن حرف های نگفته و انتشار پیام نانوشته برایش سخت است و نهایتاً به جای تبدیل شدن به زبان گویای مجموعه و انتقال بازخوردهای عمومی به شما، به کپی کاری روی می آورد.

۲- اگر پست و سمتی به شما داده اند یا به واسطه ارتباطات و فضای سیاسی و یا به واسطه توانمندی و کارایی شماست و در هیچ حالتی صرفاً به خاطر نوشتن متون زیبای ادبی به کسی پست اجرایی نمی دهند بنابراین امور حاشیه ای را رها کنید و به کارتان بچسبید چرا که پس از اتمام دوره تصدی مسئولیت تان، عملکرد شما را با پیام های ارسالی تان نمی سنجند بلکه آثار فعالیت هایتان بهترین دلیل کارایی شما خواهد بود.
باور کنید صدور پیام های مختلف تبریک و تسلیت در حوادث طبیعی، غیرطبیعی و مناسبت های گوناگون وظیفه شما نیست و اثر چندانی در ارتقای شغلی و یا تثبت موقعیت شما ندارد.

۳- سعی کنید علاوه بر کارهای روتین و روزمره کارهای خیر مخفی و خداپسندانه برای گره گشایی از مردم بویژه قشر نیازمند انجام دهید. تأکید بر مخفی بودن کارخیر به نفع خودتان است و خدا خود تبلیغ کارهای خالصانه شما را بر عهده خواهد گرفت. بدانید حضرت علی (ع) هنگام اطعام نیازمندان گروه خبری با خود نمی برد اما بعد از هزار و اندی سال همچنان خوبی آن حضرت بر سر زبانهاست.

۴- مشورت پذیر باشید و دیدگاه های صحیح مخالف میلتان را بپذیرید. احتمالاً تکرار روزانه این دعا به شما کمک کند: «خدایا بینشی عطا کن که حق را بشناسم و قلبی خاضع عطا کن که آن را بپذیرم»

خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار

والسلام علی من اتبع الهدی

مهدی کمالی
۱۷ آذر ۹۷

درباره مهدی کمالی

مهدی کمالی هستم بی هیچ پیشوند و پسوندی! مشتاق خواندن و دانستن، علاقه مند به نوشتن و نوشتن و نوشتن...

همچنین بررسی کنید

اینترنت ملی یا اینترانت؟ وب سایت مهدی کمالی

اینترنت ملی یا اینترانت؟

اینترنت ملی واژه ای است که این روزها به کرات می شنویم، از مردم کوچه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *